Наемете стая сега!
Йонна детоксикация2018-08-03T15:31:13+03:00

Project Description

Йонна детоксикация в Уелнес комплекс „Островче“

Йонна детоксикация – какво е това и как може да Ви бъде полезно? Точно това ще се опитаме да Ви обясним в тази публикация, разкриващи ползите и смисъла от тази физиотерапевтична процедура, която може да си поръчате в нашия комплекс.

Детоксикаторът! Той въздейства на тялото, посредством принципа на йонизацията и в зависимост от нуждите на тялото се подават положителни и отрицателни йони.

Принципът на работа на йонния детоксикатор се състои в потапяне на стъпалата в детоксикиращата ваничка, в която посредством електрод, излъчващ йони с различен заряд се извършва цялостно прочистване на организма. Този метод е познат още с името електролиза. Електродният елемент се включва към главното устройство, чрез което можете да се задават прогрмаи и да се контролира целият процес.

Към класическият йонен детоксикатор се включва и допълнителен нфрачервен колан за загряване с бамбукови въглени, които излъчва инфрачервени лъчи и отрицателни йони, които са изключително полезни за здравето.

Ползите от детоксикацията и инфрачервения колан са неоспорими. С премахването на застрашаващите здравето ни токсини детоксикацията подобрява нашето общо здравословно състояние.

  1. Повишава тонуса и трудоспособността.
  2. Подобрява състоянието при наличие на проблемна кожа.
  3. Засилва имунната система и така и помага на организма в борбата с вируси, бактерии, гъбички и други.
  4. Подобрява метаболизма.
  5. Ускорява оздравителните процеси при болести и наранявания.
  6. Облекчава болките и намалява стреса.
  7. Елиминира нервното напрежение.
  8. Намалява подуването, вследствие задържането на течности в организма.
  9. Подобрява съня.
  10. Има общ енергизиращ и подмладяващ ефект.

Повече за нашите процедури може да открите в страницата ни с Уелнес услуги, да ни пишете своите въпроси през контактната форма, или да ни откриете в социалните мрежийонна детоксикация уелнес комплекс островче уелнес център уелнес процедури.

Този сайт използва бисквитки съгласно разпоредбите за GDPR Настройки Ok

Настройки за сигурност